ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Το τεχνικό γραφείο AnKoMa έχει την κατάλληλη στελέχωση και εμπειρία σε συνδυασμό με άριστους συνεργάτες ώστε να μπορεί να παρέχει υψηλού επίπεδου αποτελέσματα στις υπηρεσίες που αναλαμβάνει.
Για κάθε διευκρίνηση μη διστάσετε να μας καλέσετε στα 213 0317053 / 697 4604444 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

Σχεδιασμος - Κατασκευη


Αρχιτεκτονικές, Τοπογραφικές, Στατικές, Μηχανολογικές μελέτες

rendering-architettura-edilizia-5Αναλαμβάνουμε για κάθε είδους και μεγέθους έργο, την Αρχιτεκτονική μελέτη.Σε συνεργασία με έμπειρη ομάδα αναλαμβάνουμε τοπογραφικές αποτυπώσεις, όπως και όλες τις απαιτούμενες ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες εγκαταστάσεων κτηρίων.

Κατασκευές όλων των οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών έργων

construction1Παρέχουμε την πολύχρονη εμπειρία μας για την πλήρη ή και τη μερική κατασκευή του κτηρίου σας: Από την έναρξη των εργασιών, μέχρι και τις εργασίες περάτωσης.

Ανακαινίσεις χώρων

property-renovation Δώστε στη ομάδα μας την ευκαιρία να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας, με βάση τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.


Βλεπε εδω

Πολεοδομικα


Άδειες Δόμησης για

Πολεοδομικές ΆδειεςΤο γραφείο αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την μελέτη και επίβλεψη όλων των απαραίτητων μελετών και διαδικασιών για νέα κτίρια, προσθήκες και αναθεωρήσεις.

 

 

Άδειες λειτουργίας,

Άδειες ΛειτουργίαςΑναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα όλες τις διαδικασίες για άδειες λειτουργίας για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, ή και ξενοδοχειακές μονάδες ή τουριστικά καταλύματα για έγκριση και κατηγοριοποίηση ΕΟΤ.

 


Βλεπε εδω

Αυθαιρετα


Έλεγχος αυθαιρεσίας

save-tiem-installing-wallpaper400

Γνωματεύουμε τον πλέον ορθό και οικονομικό τρόπο νομιμοποίηση ή ένταξη των ακινήτων στις διατάξεις του 4178/13ώστε να είναι σύννομο και να έχει δικαίωμα μεταβίβασης. Προσφέρουμε την πιο οικονομική λύση η οποία πρέπει να είναι ορθή σύμφωνα με τις πολεοδομικές διατάξεις, τις οποίες αξιοποιούμε στο έπακρο.

Ηλεκτρονική ταυτότητα του κτιρίου

MyHome_2016

Αναλαμβάνουμε όλη την προετοιμασία ελέγχου πληρότητας ή τι θα χρειαστεί για να συμπληρωθούν τα αναγκαία στοιχεία για την Ταυτότητα Ακίνητου. Ενδεικτικά:

αποτυπώσεις, έλεγχος πολεοδομικής νομιμότητας, έλεγχος πληρότητας τίτλων ιδιοκτησίας κ.λ.π.


Βλεπε εδω

Βιοκλιματισμος - Ενεργειακα


Βιοκλιματικός σχεδιασμός

vioklimatikospiti

Η αρχιτεκτονική σχεδίαση με τις αρχές του βιοκλιματισμού αξιοποιεί το μικροκλίμα που βρίσκεται το ακίνητο προς μελέτη ή κατασκευή.

NET METERING και προγράμματα Εξοικονομώ

exoikonomo

Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ για τα ακίνητα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης

Ενεργειακά πιστοποιητικά Μηχανικού

energy-saving-houseΤο Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) είναι ένα έγγραφο, το οποίο απαιτείται για τη μεταβίβαση ή νέα σύμβαση μίσθωσης όλων των κτιρίων συνολικής επιφανείας άνω των 50 τμ, στο οποίο αποτυπώνεται η ενεργειακή απόδοση του κτιρίου (A+ έως H).


Βλεπε εδω

Μηχανολογικα - Αυτοματισμοι


Μελέτες Κατασκευές ηλεκτομηχανολογικών εγκαταστάσεων

electrical-engineering1

Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση και επίβλεψη μελετών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και εφαρμογών για οικίες, διαμερίσματα, καταστήματα, τουριστικές μονάδες και ειδικά κτίρια.

Αυτοματισμοί με Κ.Ν.Χ. για το ψηφιακό κτίριο

knx bigΤο KNX προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο & εποπτεία της κατοικίας σας, απομακρυσμένα, μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο, το internet και τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή. Γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την κατάσταση του φωτισμών και των ρολών, της θέρμανσης, του συστήματος ασφάλειας, του ποτίσματος και πολλών άλλων συστημάτων μέσα στον χώρο.


Βλεπε εδω

Real Estate


Διαχείριση και Αξιοποίηση Ακινήτων.

PropertyManagementΑναλαμβάνουμε να σας προτείνουμε τις βέλτιστες λύσεις από άποψης ουσίας αλλά και οικονομίας των πόρων σας. Πρόβλεψη και σχεδιασμός για βέλτιστη αξιοποίηση του ακινήτου σύμφωνα με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις και το νομικό πλαίσιο που τα διέπει.

Εκτιμήσεις ακινήτων

real_estate_preΗ 25χρονη εμπειρία από τα εσω στον μεγαλύτερο Τραπεζικό Όμιλο στην Ελλάδα ειδικά στον χώρο των ακινήτων μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τα δεδομένα που σταθμίζει μια τράπεζα ώστε να προχωρήσει σε χρηματοδότηση η επένδυση σε ένα ακίνητο.


Βλεπε εδω